ΑΡ. ΕΓΚΡIΣΕΩΣ ΥΠ. ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ 27682/1647/1990 ΦΕΚ 589/τ.β./10-9-1990

Βραβεία

Τα Βραβεία του Μινωικού Ωδείου

Τον Μάιο του 2018 άλλες δύο διακρίσεις μαθητών μας,συγκίνησαν όλους εμάς που προσπαθούμε για τη συνεχή εξέλιξη των σπουδαστών του ωδείου μας.

Στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Πιάνου του Φίλωνα η μαθήτριά μας Φραγκιαδάκη Ολυμπία,έλαβε τον Β΄ Έπαινο στην κατηγορία Β. Αξίζει να σημειωθεί ότι κανένας άλλος διαγωνιζόμεος δεν έλαβε κάποια διάκριση στη συγκεκριμένη κατηγορία,σύμφωνα με την απόφαση της επιτροπής,παρά μόνο η Ολυμπία.Επίσης η Δημητρίου – Πετρίδη Τσαμπίκα,έλαβε Β΄ Έπαινο στην κατηγορία Α.

Ευχόμαστε καλή συνέχεια σε όλα τα παιδιά και να έχουν πάντα στη σκέψη τους την επίτευξη ανώτερων στόχων!

Με ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση,σας ανακοινώνουμε τις πιο πρόσφατες διακρίσεις του ωδείου μας. Στον 4ο Πανελλήνιο Πιάνου του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας,οι μαθήτριες μας Όλια Φραγκιαδάκη και Όλγα Καστρίτση,έλαβαν Α΄ Έπαινο,στις κατηγορίες Β1 και Β2,αντίστοιχα.

 

Τον Mάρτιο του 2014,στο 3ο Φεστιβάλ Παιδικού τραγουδιού που διοργάνωσε ο Δήμος Ηρακλείου,οι μαθητές μας Λέκκα Ευαγγελινή και Καταχανάκης Νικόλας, κατέκτησαν το 2ο και 3ο Βραβείο αντίστοιχα,στην κατηγορία για παιδιά ηλικίας 5-7 ετών. Επίσης η Κεφαλούκου Ελευθερία κατέκτησε το 3ο Βραβείο στην κατηγορία για παιδιά ηλικίας 8-11 ετών. Η Όλγα Καστρίτση κατέκτησε το 1ο Βραβείο του 2ου φεστιβάλ Παιδικού τραγουδιού,του δήμου Ηρακλείου τον Μάρτιο του 2014.